LV Shipping & Transport...één van de hoofdsponsoren!

LV Shipping & Transport...één van de hoofdsponsoren!

De LV Shipping & Transport groep is een echt familiebedrijf uit Vlaardingen en is ontstaan vanuit het, in 1921 door Jan Lensveld opgerichte, transportbedrijf Lensveld Transport. Het hoofdkantoor van de groep is sinds de oprichting in Vlaardingen gevestigd. Inmiddels is de groep gegroeid van transportbedrijf naar een allround logistiek dienstverlener met wereldwijd 26 kantoren en ruim 450 medewerkers en in alle vele markten actief.

Als logistieke dienstverlener is LV Shipping & Transport actief in een groot aantal verschillende markten, waaronder de olie- en gas industrie (onshore en offshore), de staalindustrie, toeleveringsbedrijven voor de petrochemische industrie, maritieme dienstverleners, machinefabrieken, constructiebedrijven, automotive, scheepswerven, gevaarlijke stoffen en retail- en consumptie goederen. Door alle verschillende specialiteiten, disciplines en de inkoopkracht waarover LV Shipping & Transport beschikt, kan er op elk gebied een passende oplossing worden geboden. 

Sinds een aantal jaren sponsort Lensveld het Loggerfestival en ook dit jaar zijn weer van de partij bij dit echt Vlaardingse festival. Lensveld is trots op het feit dat vele bedrijven en families in- en rond Vlaardingen al lang een relatie hebben met het bedrijf. Met de sponsoring van het Loggerfestival toont Lensveld haar betrokkenheid en verbondenheid met Vlaardingen en haar inwoners. Naast de sponsoring van het hoofdpodium zal ook ons wagenpark weer aanwezig zijn op het evenement. 

Lensveld wenst alle bezoekers een mooi festival toe!

��u��*