Reserveer nu een drie uur durende havencruise met zeilsalonboot De Zeeland!

Reserveer nu een drie uur durende havencruise met zeilsalonboot De Zeeland!

VAAR 24 JUNI TIJDENS HET VL.LOGGERFESTIVAL MEE MET ZEILSALONBOOT ‘DE ZEELAND’

Dat is onvergetelijk genieten op het water van het Rotterdamse havengebied!

Schipper Arie Rijkers heet u van harte welkom aan boord tijdens één van de drie rondvaarten op zaterdag 24 juni tijdens het Vlaardings Loggerfestival. De rondvaart duurt maar liefst 3 uur en de kosten zijn minimaal gehouden. Volwassenen betalen € 15,00 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding kost een ticket € 7,50. De afvaarttijden zijn 11.00 uur, 15.00 uur en 19.00 uur.

Er is plaats voor 125 personen. De Zeeland voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ‘Scheepvaart Inspectie Gecertificeerd’. 

De wereldberoemde haven en de indrukwekkende skyline van Rotterdam zijn nóg imposanter vanaf het water. De rondvaart gaat langs de spectaculaire Rotterdamse architectuur en u heeft een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

We nemen een kijkje in de Rotterdamse havens die 24 uur per dag bruisen van de activiteiten en niet te vergeten varen we langs de SS Rotterdam en de Erasmusbrug. U kunt genieten van het uitzicht en onder het genot van een hapje en drankje een heerlijke havencruise beleven. Ook voor een muzikale noot wordt gezorgd.

NIET ZOMAAR EEN SCHIP

De Zeeland is gebouwd in 1904 en werd jarenlang gebruikt om vracht te vervoeren over de Nederlandse en Duitse rivieren en kanalen. Inmiddels is het schip omgebouwd tot een schitterende evenementenlocatie, met twee prachtige, karakteristieke ruimtes voor maximaal 125 gasten.

Met zijn 28 meter hoge masten is De Zeeland een imposante verschijning. Het schip is 40 meter lang en 8,15 meter breed. 

Uniek en heel bijzonder is dat het schip geschikt en toegankelijk is voor rolstoelen en scoot mobiel, mits niet breder dan 80 cm. Er is een invalide toilet en een lift aanwezig. Er is zelfs een mogelijkheid om naast de kapitein plaats te nemen voor een prachtig uitzicht.

DE SALON

Aan de voorzijde van het schip is het heerlijk toeven in de comfortabele ruime salon (60m2). Met 12 verwarmde ramen biedt deze ruimte een schitterend uitzicht tijdens het varen. De salon is uitgerust met een luxe espressobar en heeft 60 zitplaatsen.

DE CAPTAIN’S CABIN.....een unieke en sfeervolle Engelse pub!

De voormalige roef van het schip is omgetoverd tot een sfeervolle Engelse pub met een maritiem tintje. De prachtige bar, de eiken vloer, de lambrisering en de oude scheepslampen maken van de Captain’s Cabin een karakteristieke en gezellige ruimte (40m2).

DE BUITENKUIP .....een multifunctionele, overdekte ruimte. 

De buitenkuip (50m2) bevindt zich tussen de salon en de Engelse pub en is geheel overdekt met een multifunctionele tent, die ook bij regen en wind bescherming biedt. De zitplaatsen hier zijn verwarmd, zodat er ook ’s avonds nog lang na geborreld kan worden. De Zeeland is dankzij de uitgebreide faciliteiten en de karakteristieke entourage een absoluut uniek schip.

AANMELDEN?
Een drie uur durende havencruise op zaterdag 24 juni van Vlaardingen naar Rotterdam v.v. om nooit te vergeten!

Vooraf aanmelden/reserveren kan via een mail naar info@dezeeland.com

U kunt op 24 juni een half uur vóór de afvaart van uw keuze naar de afmeerlocatie gaan en ter plekke een ticket kopen. De afmeerlocatie is aan het eind van de Westhavenkade Buitenhaven, links van het Chinese restaurant.